Ekitaldiak - Actos

Sunday, May 14, 2006

Dones catalanes per Ahotsak

Tokia/Lugar: TEATRE LLIURE
Mercat de les Flors
Paça Margarida Xirgú s/n - Barcelona

Eguna/Día: 15 de Mayo 2006 a las 19:00h

Antolatzaileak/Convoca: Dones Catalanes per AHOTSAK

Parte-hartzaileak/Participarán:
Nekane Alzelai
Ainhoa Aznarez
Kontxi Bilbao
Jone Goirizelaia
Itziar Gomez
Gemma Glez. de Txabarri
Gemma Zabaleta



DECLARACIÓ DE SUPORT A “AHOTSAK-Voces de mujeres vascas para la paz”

A llarg de quasi dos anys un grup de dones d´Euskal Herria, procedents de distints sectors ideològics, militàncies, sentiments i tradicions han estat treballant per incidir i contribuir de manera activa al procés de pau i obrir portes de diàleg sense prejudicis i condicions. Aquest col·lectiu -Ahotsak www.ahotsak.blogspot.com- ha donat a conèixer a l’opinió pública una Declaració el 8 d´abril d´enguany, en què reivindica el protagonisme de les dones en la recerca de solucions que portin no ja només al final de la violència sinó a la acceptació que la democràcia és el únic camí per acabar amb el llarg conflicte que ha enfrontat tràgicament els ciutadans i ciutadanes basques al llarg de dècades. I democràcia significa assumir que tots els projectes polítics són defensables sempre que es garanteixi el lliure exercici dels drets polítics per part de tots els sectors de la societat basca.

Davant d´aquesta iniciativa, un grup de dones de Catalunya, també procedents de distints col·lectius, sensibilitats i militàncies político-ideològiques, considerem que hem d´aportar la nostra solidaritat i el nostre esforç perquè el camí que sembla haver-se obert aquestes darreres setmanes ja no es pugui tancar. És per això que us convoquem a un acte que se celebrarà el dia 15 de maig a Barcelona, a les 19h, al Teatre Lliure (Mercat de les flors), en el qual representants d´Ahotsak, ens parlaran de la feina feta fins ara i de la manera com pensen seguir incidint i contribuint al procés de pau.

Dones basques participants:
Jone Goirizelaia
Gemma Zabaleta
Nekane Alzelai
Kontxi Bilbao
Gemma Gonzalez de Txabarri
Ainhoa Aznarez
Itziar Gomez

Si esteu interessades a participar en la convocatòria de l’acte podeu subscriure aquest document a l’adreça: donescatalanesperahotsak@hotmail.com, per tal d’incorporar el nom propi i/o el de la entitat.

Barcelona, 27 d’abril de 2006